DIVOKÉ SELE S HOUSKOVOU NÁDIVKOU NA ROŽNI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA DIVOČÁK / 




INGREDIENCE: 1 vnitřností z divokého selete, 40g másla, 3 žloutky, 100g strouhanky, 100g cibule, 50g tuku, sůl, ml. pepř, majoránka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme na tuku do skloviny. Máslo utřeme do pěny a zamícháme do něho žloutky. Vnitřnosti rozsekáme nebo umeleme, z bílků ušleháme sníh; vše smícháme dohromady, řádně promícháme, přisypeme strouhanku, podle chuti osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Nádivkou nadijeme sele, protáhneme rožeň a zašijeme. Zvolna opět rožníme a často potíráme slaninou.



DIVOKÉ SELE S HOUSKOVOU NÁDIVKOU NA ROŽNI. DIVOKÉ SELE S HOUSKOVOU NÁDIVKOU NA ROŽNI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1370 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz